Instructori.

Ovidiu Laurențiu DAVID / Senpai / Centură Negră 1 DAN

Născut la data de 02.07.1986 în localitatea Târgu Jiu, judetul Gorj.

Practică bodybuilding din anul 2003.  Având o evoluție bună în decursul a 2 ani de antrenemente, reușește ca se claseze pe podium la două dintre Competițiile Zonale de Culturism și Fitness (2005 Târgu Jiu, 2007 Craiova).

În anul 2013 începe antrenamentele de karake în cadrul Clubului Sportiv Karate Kyokushinkay Târgu Jiu, având ca instructor și totodată mentor pe Sempai Dorin DUMITRU / actualmente Sensei centură neagră 3 Dan. De-a lungul timpului participă la diferite evenimente în cadrul Federației de Karate Kyokushinkay Tradițional din România, unde reușește să obțină rezultate bune și foarte bune.

În vara anului 2017 susține și promovează unul dintre examenele vieții, ce urmează să îi deschidă noi orizonturi, noi idealuri, examenul de Shodan(Centură Neagră 1 Dan).  În toamna aceluiași an, sub îndrumare lui Sensei Dorin DUMITRU și a lui Shihan Horațiu Adrian NEAGOIE (Președintele Federației de Karate Kyokushinkay Tradițional din România) și totodată susținut și sprijinit îndeaproape de ce doi, reușește să înființeze propriul Dojo. Începe antrenamentele ca și instructor în cadrul C.S. TEKKEN DOJO ,desfășurând primul antrenament în data de 02.10.2017, alături de soția Ionica DAVID(Președinte în cadrul As.C.S. TEKKEN DOJO / cenutră portocalie 9 Kyu) și fiul său Ștefan Laurențiu DAVID(actualmente centură galbenă 5 Kyu).

În aprilie 2018 participă la cursurile de Instructor-Fitness Culturism devenind mai apoi Personal Trainer acreditat de Ministerul Educației ,în urma promovării examenului, în cadrul  FITNESS SCANDINAVIA SCHOOL .

OVIDIU LAURENȚIU DAVID

7 ANI

Experiență în Karate Kyokushin

2 ANI

Experiență instructor Karate Kyokushin